Ett bättre bolån.
För dig och miljön.

Genom att erbjuda attraktiva bolån vill vi skapa ekonomiska incitament för hushåll att investera i energieffektivisering och förnybar energi. Vår målsättning är att hjälpa dig göra ditt boende mer hållbart och samtidigt sänka din boendekostnad.

Jag är intresserad
ett hållbart boende

Vi hjälper dig att ställa om.

Våra gröna bolån riktar sig till hushåll som bor i energieffektiva byggnader och hushåll som investerar i energieffektivisering och förnybar energi. Vi hjälper dig gärna se över vilka åtgärder du kan genomföra för att göra ditt boende mer hållbart och samtidigt kvalificera dig för Hemmas gröna bolån!

Så funkar det

Byt bolån.
Utan att byta bank.

1
.
Testa ditt hushåll

Testa om ditt hushåll uppfyller Hemmas gröna kriterier och se hur mycket du kan sänka din boendekostnad genom att byta till Hemma

2
.
Skicka in ansökan

Fyll i ansökan och signera med BankID. Du binder dig inte till något. Finns det åtgärder du behöver genomföra för att uppfylla Hemmas gröna kriterier hjälper vi dig att hitta rätt leverantör.

3
.
Få ett erbjudande!

Godkänn erbjudandet. Lånet betalas ut så snart eventuella åtgärder är genomförda. Vi fixar flytten av lånet åt dig!

Jag är intresserad

Vi vill leda den gröna omställningen av bostäder

Livet är fullt av tuffa beslut och ibland kan det vara svårt att veta vilka val som är bäst. Detta gäller inte minst klimatfrågan och vad du som konsument kan göra för att leva mer hållbart.

Vi vill driva den gröna omställningen genom att hjälpa hushåll bo mer hållbart. De flesta hus vi kommer att bo i år 2050 är redan byggda. Så det är viktigt att omställningen tar fart för att vi ska nå klimatmålet. I dagsläget saknas ett grönt bolån som driver omställning av befintliga fastigheter. Genom vårt gröna bolån vill vi se till att det finns ordentliga ekonomiska incitament för hushåll att investera i energieffektivisering och förnybar energi.

Vi har designat Hemma med klimatet och dig som kund i fokus. Resultatet är ett hållbart, billigt och enkelt bolån som både vi och våra kunder kan vara riktigt stolta över.

Therese

Grundare av Hemma
Therese Ruth

Bo hållbart.
Spara pengar.

Jag är intresserad